Ett kärt återseende

Efter 14 års uppehåll så är pizzan tillbaka på Kringelgården.

Nytt för den här gången är att vi bakar alla våra pizzor på levaindeg med en surdeg som vi startade år 2001.Vi kalljäser vår deg i 24 timmar för att uppnå bästa smak och textur. Vi brinner för bröd och mat och vad passar bättre än att förena dessa två till en god pizza?

Vår inspiration kommer som vanligt från våra resor i Frankrike; förutom de klassiska pizzorna såsom Capricciosa och Vesuvio så kommer vi även att ha pizzor med franska smaker.

Pizzadegen är till exempel helt fri från socker och tomatsåsen innehåller endast tomat, salt, peppar och olivolja. I Frankrike bakar de aldrig pizza med socker i degen eller med en uppkryddad tomatsås. Där låter man råvarorna på pizzan tala för sig själva. Vi hoppas att ni tycker att det här är lika roligt som vi.

 Varmt välkomna!

 Varma hälsningar från
 Fia, Joel och team Kringelgården

 ERBJUDANDE!
 När du köper pizza hos oss får du 30% rabatt på bullar och bröd.

Klicka här för att läsa vår meny.